Terry & Friends

Så fungerar er egna e-handel

Maximera er försäljning genom att dela er egen e-handel på sociala medier eller email så att vänner och släkt kan handla direkt på webben. Det är enkelt, smidigt och väldigt bra! Alla köp som görs via er egen e-handel tjänar ni självklart 30 % på och det räknas av på er slutfaktura efter avslutad försäljning.

Vi tar ut en fraktkostnad på 69kr ifrån vardera kund som handlar via er egen e-handel hos oss.
Alla köp som görs via er egen e-handel betalas direkt utav kund med Klarna Checkout där kund kan välja betalkort / faktura. Den betalningen går direkt till oss och räknas sedan av på er slutfaktura till Terry & Friends.
Vi skickar varorna direkt ut till kunderna som beställer via er egen e-handel så det är inget ni behöver tänka på, det skickas oftast inom 24h. Terry & Friends levererar produkterna i samarbete med Posten. Leveranstiden är normalt 2 till 3 arbetsdagar om produkterna finns i lager.
Sprid och dela er länk enkelt genom att klicka på respektive symboler för email eller sociala medier ni hittar direkt när ni är inloggade på ert konto. Du kan också kopiera länken och skicka den på det sättet som funkar bäst för dig, du hittar länken på samma ställe som symbolerna när du är inloggad.
Länken till er egen e-handel är unik för er förening / klass och det är viktigt att ni just delar och sprider den som hör till er försäljning för att förtjänsten på 30 % skall registreras på er.
Har era kunder frågor kring produkter, sortiment, leveranser eller liknande så kan ni hänvisa dem till oss direkt på info@terrynfriends.com eller 033 - 47 50 80