Terry & Friends

Terry & Friends

Om oss

VI HJÄLPER ER ATT TJÄNA PENGAR
Är ni ett idrottslag, en förening eller skolklass kan era mål bli till verklighet med hjälp av Terry & Friends. Hos oss kan ni tjäna ihop pengar till er klassresa, ert träningsläger, er cup eller något annat evenemang som ni har planerat. Terry & Friends gör det enkelt att uppnå era mål med produkter som passar i alla typer av hem.

Om Terry & Friends

Vi riktar oss till er, föreningar som skolklasser eller organisation som har visioner och mål som kräver finansiella medel. Genom att sälja våra produkter tjänar ni pengar och kan uppnå era mål. Kanske är det en resa, en cup eller en renovering av era klubblokaler. Vi specialiserar oss på att hjälpa just er som behöver tjäna de där extra pengarna. Ni som förening och organisation tjänar inte bara pengar utan vinner även kunskap inom försäljningsteknik och gemenskapen i er klass kommer också stärkas.

Produkter

Hos Terry & Friends hittar du produkter inom en rad olika områden som rör hemmet. Alla våra produkter är noga utvalda och vi kan garantera produkter med god kvalitet. Vi vill också betona att vi är mycket måna om naturen och i vårt produktsortiment hittar ni flera ekologiskt framställda produkter med miljömärkningar och certifieringar.

Historia

Terry&Friends historia är än så länge kort då företaget startade sommaren 2011. Vi finns utanför Borås i Västergötland där vi har ett kontor i anslutning till ett 4000 kvadratmeter stort lager.