Referenser - Terry & Friends

Grattis Haninge Cheeer!

"Att sälja Terry & Friends har varit ett sant nöje! Katalogen var fantastiskt fin och likaså produkterna där i. Under hela tiden fick vi stöd och kunde ställa frågor till deras säljsupport. Hemsidan var enkel och lättorienterad. Fantastiskt att vi vinner och får ta del av 50.000kr extra i sponsring. För oss var det tredje gången vi sålde och har alltid gjort en god förtjänst. Jag kan verkligen rekommendera andra att starta en försäljning tillsammans med Terry & Friends."

Sofie Seger Säljansvarig, Haninge Cheer Elite

 

Tierp tjänade pengar till Föreningen Genom TerrynFriends!

Tierp Volley

Tierps Volley tackar Terry & Friends för deras engagemang för föreningslivet! Deras fina produkter gör det möjligt för oss att nå ännu högre och håller målet och drömmen om SM-guld vid liv!

Haninge Cheer sålde för 140000kr till Föreningen!

Konståkningsklubben Iskristallen

Vi från Konståkningsklubben Iskristallen har sålt Terry and Friends ett flertal gånger och är mycket nöjda. Det eftersom det finns ett stort urval av spännande produkter som passar alla. Att sälja från Terry and Friends har därför varit lättsålt och varit mycket uppskattat av både säljare och köpare.

Sjömarken tjänade pengar till föreningen genom TerrynFriends!

Hvetlanda GIF P04

Hvetlanda GIF som har stor ungdomsverksamhet har i år provat att sälja Terry & Friends sortiment och det blev succé direkt, vi sålde för drygt 100.000kr så det blev ett rejält tillskott för ungdomarna och deras verksamhet.

Kärra sålde Terrynfriends och tjänade pengar till cupen!

Aneby SK

Vi sålde Terry & Friends och tjänade 20.000kr till vårt lag och det använde vi att ta med hela laget till Rödsle Cup i Oskarshamn som vi faktiskt vann, så lyckat och kul!

SKElfsborg tjänade pengar till föreningen via TerrynFriends!

SK ELFSBORG

Vi har ett långsiktigt samarbete där vi säljer Terry & friends varje säljperiod. Detta gör att vi får in pengar till bla resor och tävlingar. Om vi behöver hjälp med priser till tävlingar eller lotterier ställer alltid Terry & Friends upp.

SMIP13A på rosendalsgymnasiet tjänade pengar till klassresan via TerrynFriens!

ROSENDALSGYMNASIET SMIP13A

Vi har med hjälp av försäljningen av Terry & Friends Kommit närmre vårt mål: Bangladesh 2016


Roslagen voltaire sålde Terrynfriends och tjänade pengar till laget!

Roslagens Voltige

Vi har sålt Terry & Friends flertalet gånger. Deras breda och fina sortiment har hjälpt oss att få ihop pengar till utrustning mm.

Sjömarken tjänade pengar till föreningen genom TerrynFriends!

Sjömarkens IF - F03

Vi har sålt Terry & Friends och tjänade nästan 20 000:-. Det är en perfekt variation till övriga artiklar man kan sälja när man vill prova något nytt. Det ett så stort sortiment där alla hittar något där av är det lättsålt och bra förtjänst.

Sjömarken tjänade pengar till föreningen genom TerrynFriends!

Kärra HK

Terry & Friends lättsålda produkter hjälpte oss att få ihop pengar till kostnader när vi spelade ungdoms SM.