Så fungerar det att sälja - Terry & Friends

Så fungerar det

VI GUIDAR ER TILL MÅLET

Att tjäna pengar genom Terry&Friends ska vara enkelt. Titta igenom steg-för-steg-guiden så får ni se vad vi menar. Vi ger er alla tänkbara förutsättningar för att lyckas genom försäljningskataloger, visningspaket, säljtips och en god support som alltid finns som uppbackning om ni stöter på några problem. På det ni säljer tjänar ni 30 procent av priset, svårare än så är det inte.

 

Tjäna Pengar genom försäljning hos släkt och vänner

1. Registrering

Välj ut en huvudansvarig som under er försäljningstid kommer sköta all kontakt med oss. Den huvudansvarige måste vara över 18 år och kan förslagsvis vara en klassföreståndare/förälder, en föreningsledare eller en lagledare. Registrering sker här ovan ”Starta försäljning” och när registreringen är färdig så skickas ett mail till den ansvarige med uppgifter om hur ni loggar in på terrynfriends.com. När vi tagit emot er registrering så kontaktar vi er för att stämma av så att allt är under kontroll. Materialet skickas till den adress som försäljningens huvudansvarige anger vid registrering. Paketet innehåller kataloger och ordersedlar.

Tjäna Pengar genom försäljning på Sociala Medier

2. Börja tjäna pengar

Alla säljare får en snygg katalog som visar alla produkter samt en ordersedel för att lätt hålla koll på beställningarna. Den huvudansvariga hittar en länk när den är inloggad som den skickar till resterande säljare för enkel registrering till just er klass/förening. När ni är nöjda med försäljningen och vill avsluta så ringer eller mailar den huvudansvarige in till Terry & Friends, kontaktuppgifterna finner ni längst ner på sidan.

Tjäna Pengar & sälj till Arbetsplatser

3. Avslut

Så fort ni har kontaktat oss så sammanställer vi er försäljning och packar den efter respektive säljare. Vi skickar sedan alla varor till den adress som den ansvariga angivit vid registrering om inte andra önskemål har inkommit till oss. Fakturan skickas ut cirka en vecka efter leverans till den ansvariga och det är alltid 30 dagars betalningsvillkor. Alla säljare delar ut sina produkter till kunderna och tar betalt. Därefter samlar den huvudansvariga in pengarna, betalar fakturan och överskottet är sedan ert. Vi erbjuder även möjligheten att få varorna levererade vid två tillfällen under er försäljningsperiod. Er kontaktperson på Terry & Friends berättar mer!