Terry & Friends

Så fungerar det att sälja - Terry & Friends

VI GUIDAR ER TILL MÅLET

Att tjäna pengar genom Terry & Friends ska vara enkelt. Titta igenom steg-för-steg-guiden så får ni se vad vi menar. Vi ger er alla tänkbara förutsättningar för att lyckas genom försäljningskataloger, visningspaket, säljtips och en god support som alltid finns som uppbackning om ni stöter på några problem. På det ni säljer tjänar ni 30 procent av priset, svårare än så är det inte.

1. Registrering

Välj ut en huvudansvarig för all kontakt under försäljningsperioden, personen måste vara över 18 år. För att komma igång så klicka på "Starta försäljning" i menyn eller hör av er till Telefon: +46 (0)33-475080 Mail: info@terrynfriends.com. När vi tagit emot er registrering så kontaktar vi er för att stämma av så att allt är under kontroll. Materialet skickas till den adress som försäljningens huvudansvarige anger vid registrering.

2. Börja tjäna pengar

Alla säljare får en snygg katalog som visar alla produkter samt en ordersedel för att lätt hålla koll på beställningarna. Den huvudansvariga hittar en länk när den är inloggad som den skickar till resterande säljare för enkel registrering till just er klass/förening. När ni är nöjda med försäljningen och vill avsluta så ringer eller mailar den huvudansvarige in till +46 (0)33-475080 info@terrynfriends.com

3. Avslut

Så fort ni har kontaktat oss så sammanställer vi er försäljning och packar den efter respektive säljare. Vi skickar sedan alla varor till den adress som den ansvariga angivit vid registrering om inte andra önskemål har inkommit till oss. Fakturan skickas ut cirka en vecka efter leverans till den ansvariga och det är alltid 30 dagars betalningsvillkor. Alla säljare delar ut sina produkter till kunderna och tar betalt. Därefter samlar den huvudansvariga in pengarna, betalar fakturan och överskottet är sedan ert. Vi erbjuder även möjligheten att få varorna levererade vid två tillfällen under er försäljningsperiod. Er kontaktperson på Terry & Friends berättar mer!