Terry & Friends

Säljtips för en lyckad försäljning!

Genom att sälja våra produkter tjänar ni pengar och kan uppnå era mål. Kanske är det en resa, en cup eller en renovering av era klubblokaler. Vi specialiserar oss på att hjälpa just er som behöver tjäna de där extra pengarna.
Här har vi samlat säljtips som ni kan använda er av för att enklare nå ert mål.

Sociala Medier

Använd er av Facebook, sms, blogg, mail mm för att sprida er försäljning. Genom vår nya funktion på vår webbplats så kan långväga och kortväga kunder gå in på er sida, lägga beställningar direkt och vi skickar ut varorna till dem. Utan någon hantering från er sida. Mer än att dra in försäljningen. Bra va!

Släkt, grannar & vänner.

Berätta vad ni har för drömmar i laget eller klassen, så är vi övertygade om att dom hittar lite extra i sortimentet. Dela även med er till släktingar som bor långväga så löser vi leverans till dom.

Sälj på arbetsplatser

Föräldrars eller bekantas arbetsplatser är ett väldigt bra ställe för försäljning. Låt det ligga en katalog och en beställningssedel på deras jobb. Dom kan också dela på Facebook om dom har jobbarkompisar på annan ort.

Företag

Sälj till företag och tjäna pengar till din skolklass eller förening. Du kanske har föräldrar eller vänner som arbetar på företag där de behöver köpa julklappar eller annat till företaget. Boosta försäljningen genom denna kanal.