Säljtips

Lyckas med din försäljning

Vad är ert mål? Kanske är det en resa, en cup eller en renovering av klubblokaler? Tänk om resan till Laholm istället blev Los Angeles. Vi specialiserar oss på att hjälpa just er och vi brinner för att ni skall nå era mål.

Nedan är några säljtips som är bra att använda för att enklare nå era mål.

Sociala medier

Sociala medier

Använd er av Facebook, Instagram, sms, blogg, mail, snapchat mm för att sprida er försäljning. Berätta om varför ni säljer med Terry & Friends. Kanske för att ni sparar pengar till en resa ni skall göra tillsammans. Eller en cup ni vill åka på.

Släkt, grannar & vänner

Släkt, grannar & vänner

Berätta vad ni har för drömmar i laget eller klassen så är vi övertygade om att de hittar lite extra i sortimentet. Dela även med er till släktingar som bor långväga så kan ni antingen posta presentkortet eller skicka det digitalt till dem.

Sälj på arbetsplatser

Sälj på arbetsplatser

Föräldrars eller bekantas arbetsplatser är ett väldigt bra ställe för försäljning. Lägg presentkorten med infobladet på deras jobb så kan de aktivera korten direkt på jobbet.

Företag

Företag

Sälj till företag och tjäna pengar till din skolklass eller förening. Du kanske har föräldrar eller vänner som arbetar på företag där de behöver köpa julklappar eller annat till företaget. Boosta försäljningen genom denna kanal.