Tjäna pengar

Klassresan, cupen eller föreningen

Med Terry & Friends är det enkelt att nå sina mål. Om det är en klassresa, cupresa eller något annat ni behöver pengar till så kommer ni enkelt tjäna ihop det med vårt unika koncept.

Vårt STORA sortiment med över 800 artiklar består av högkvalitativa produkter för både hem och friluftsliv. För att tjäna pengar är det viktigt att hela teamet som säljer är fokuserade och tycker det skall bli kul. Vi har byggt in några effektiva verktyg på hemsidan som kommer hjälpa er tjäna extra mycket pengar. Det gör både försäljningen enklare, effektivare och roligare.

Riskfritt

Riskfritt

Kontakta oss för mer info eller starta en försäljning direkt. Allt säljmaterial är gratis och det skickas ut till den ni har valt som ansvarig. Vi erbjuder support under försäljningsperioden om det skulle behövas även säljtips för att komma igång snabbt.

Vi tar ansvar

Vi tar ansvar

Vi erbjuder lättsålda produkter av hög kvalitet som är tillverkade efter rättvisa villkor, vi jobbar hårt med vårt sociala ansvarstagande. Vi skänker även 10kr per sålt presentkort till Plastic Bank som jobbar för att minska nedskräpningen av plaster i haven. Alla frakter med oss klimatkompenseras.

Sortimentet består av designade produkter för hem och friluftsliv.

Enkelt

Enkelt

-Ingen hantering av varor
-Ingen hantering av kontanter
-Alla varor finns i lager
-Väldigt brett sortiment
-Leveranser sker direkt till kund
-Beställningar skickas två dagar efter order

Hög förtjänst

Hög förtjänst

Ni tjänar alltid minst 30% av er totala försäljning. Läs gärna våra referenser från tidigare samarbeten.