Terry & Friends

Terry & Friends

Tjäna Pengar till Klassresan, cupen eller föreningen!

Med Terry & Friends är det enkelt att nå sina mål. Om det är en klassresa, cupresa eller något annat ni behöver pengar till så kommer ni enkelt tjäna ihop det med vårt effektiva koncept. Vårt sortiment består av högkvalitativa produkter för hem och friluftsliv, produkter man själv vill ha!
För att tjäna pengar är det viktigt att hela teamet som säljer är fokuserade och tycker det skall bli kul. Vi har byggt in några effektiva verktyg på hemsidan som kommer hjälpa er tjäna extra mycket pengar. Det gör både försäljningen enklare, effektivare och roligare.

Riskfritt

Kontakta oss för mer info eller starta en försäljning direkt. Allt säljmaterial är gratis och det skickas ut till den ni har valt som ansvarig. Vi erbjuder support under försäljningsperioden om det skulle behövas även säljtips för att komma igång snabbt.

Vi tar ansvar

Vi erbjuder lättsålda produkter av hög kvalitet som är tillverkade efter rättvisa villkor, vi jobbar hårt med vårt sociala ansvarstagande. Sortimentet består av designade produkter för hem och friluftsliv.

Enkelt

Alla säljare får ett eget konto på vår hemsida och orderläggningen sker enkelt där.
Vi har också en funktion där man kan generera en länk, om man publicerar denna länk på Facebook så kan man nå bekanta som inte bor i närheten och dom kan handla direkt i webbshoppen, skillnaden är att det tillkommer en frakt vid köpet.

Hög förtjänst

Ni tjänar alltid minst 30% av er totala försäljning och vid leverans kommer allt färdigpackat efter varje säljares namn till en adress.
Läs gärna våra referenser från tidigare samarbeten