Tjäna Pengar till Klassresan, cupen eller föreningen!

Terrynfriends hjälper er att nå era drömmars mål. Om det  är en klassresa, cupresa eller något annat ni behöver pengar till så kommer ni enkelt tjäna ihop pengar med Terrynfriends enkla och effektiva koncept! Terrynfriends sortiment består av designade produkter för hem och friluftsliv. Produkter man själv vill ha! Ett mycket lättsålt sortiment av högkvalitativa varor som ger er trygghet, inte bara vid införsäljningen, men över tid då vi kan garantera att kunderna kommer vara mycket nöjda.

För att tjäna pengar till klassresan, cupen eller laget är det viktigt att hela teamet som säljer är fokuserade och tycker det skall bli kul. Vi har byggt in några effektiva verktyg på hemsidan som kommer hjälpa er tjäna extra mycket pengar till klassresan, cupen eller föreningen. Det gör både försäljningen enklare, effektivare och roligare.

 • Enkel registrering av säljare till försäljningen
  Vi har byggt in en funktion där du som ansvarig får en kod. Denna kod skickar ni sedan ut till alla som skall vara med och sälja. Säljaren öppnar länken, registrerar sina uppgifter och är sedan ansluten till försäljningen.
 • Fsg kampanj sociala medier
  Vi har en ny funktion där man kan generera en länk för marknadsföring på sociala medier. Om man publicerar denna länk på tex Facebook så kommer de som klickar på länken in på eran webförsäljning via Terry & Friends. Kunderna kan handla direkt i webshopen och ni får in försäljning. Skillnaden är att det tillkommer en frakt för kunden. Fördelen är att ni kan nå bektanta som ev bor långt bort.
 • Följ hur mycket pengar ni tjänar
  När ni säljer ser ni hela tiden hur mycket pengar ni tjänat ihop
 • Lättsålda produkter av hög kvalitet
 • Produkter som är tillverkade efter rättvisa villkor. Vi jobbar hårt med vårt sociala ansvarstagande.
 • Alla order levereras märkta per säljare
  Blir mycket smidigare hantering för er som beställare att administrera och leverera ut leveransen.


När er försäljning är avslutad så packar vi alla order, märker upp dem per säljare och skickar leveransen. Ni levererar ut varorna, tar betalt och betalar sedan pengarna till Terry. Detta innebär att ni aldrig behöver ligga ute med några pengar.
För att kunna tjäna extra mycket pengar till klassresan, cupen eller laget är bra om man som säljare är strukturerad. Det krävs inte mycket ansträngning för att sälja för några tusen kronor. Nedan är några enkla tips

 • Börja att sälja till familj och vänner
 • Knacka på hos grannar i ditt område
 • Marknadsför din försäljning på Facebook och sociala medier
 • Be dina föräldrar ta med kataloger till jobbet och lägg ut
 • Lämna kataloger med beställningsinformation på företag i närheten där ni vet det jobbar mycket folk. Så kan de fylla i om de vill köpa något
 • Ge inte upp.


Vi är övertygade att er försäljning med Terrynfriends kommer ge er mycket pengar till skolklassen, cupen och laget. Vi har hjälpt och hjälper många föreningar nå sina drömmars mål.

Om ni vill se andra som sålt Terry & Friends och lyckats. Klicka här

Lycka till med er försäljning hos oss!