Villkor / Frågor & Svar

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR FÖRENINGAR / KLASSER SOM SÄLJER FÖR TERRY & FRIENDS
Här nedan har vi samlat en rad olika frågor och svar som vi ofta får utav våra kunder. Har du en fråga som du inte hittar svar på här nedan så ber vi dig att maila till oss på info@terrynfriends.com.

HUR MYCKET TJÄNAR VI?
Hos oss tjänar ni 30 procent utav er totala försäljning. Om ni lyckas sälja för 60.000 kr så tjänar ni alltså hela 18.000 kr!

BEHÖVER VI LIGGA UTE MED NÅGRA PENGAR?
Nej. Det behöver ni inte då kunderna som köper korten swishar till Terry & Friends. När försäljningen är klar så räknar vi av hela försäljningen och skickar alla pengarna till den som är ansvarig för försäljningen.

HUR MÅNGA DELTAGARE MÅSTE VI VARA?
Vi har inget krav på att ni måste vara ett visst antal deltagande.

VAD KOSTAR SÄLJMATERIAL / KATALOGER?
Allt säljmaterial så som informationsblad, kataloger och support utav oss är helt gratis.

VAD KOSTAR FRAKTEN?
Frakten är gratis för kunden om denne handlar för över 399 kr, därmed är presentkorten för 500 kr fraktfria. Vid köp av presentkort för 200 kr så tillkommer frakt men kunden kan handla för mer på sidan och då slippa frakten.

HUR OCH NÄR LEVERERAS VARORNA?
Varorna skickas direkt ut till kunden som köpt presentkortet. Varorna levereras från vårt lager nästkommande dag eller max två dagar efter beställning under högsäsong.

ATT RETURNERA EN VARA, GÅR DET?
Om en kund vill returnera en vara så kontaktar de Vinga Homes kundtjänst, därmed krävs det ingen ansträngning från er.

KUNDEN HAR ÅNGRAT SITT KÖP, GÅR DET?
Enligt Distansavtalslagen har er kund rätt att ångra sitt köp inom 14 dagar. Kunden kan då kontakta oss på Terry & Friends så löser vi det.

KUNDEN VILL REKLAMERA EN VARA, HUR GÅR DET TILL?
Har en produkt gått sönder av någon anledning, trots normalt användande så byter vi ut den mot en ny produkt inom 1 år. Om kunden vill reklamera en vara gör den det direkt med Vinga Homes kundtjänst.

HUR FUNKAR PRESENTKORTET
Presentkortet på Vinga Home är väldigt enkelt. För att aktivera kortet behöver kunden betala via Swish och scanna den QR kod som finns på kortet. Då ser vi att det är just det kortet som aktiveras samt att vi kan koppla den transaktionen till er försäljning. Kunden loggar sedan in på www.vingahome.com/terry och slår in koden på kortet. Då kommer kunden se att de har sitt belopp tillgodo och handla för samt även få en del extra fina erbjudanden.

BETALNING
Swish
Betalning av alla presentkort sker via Swish. Det är viktigt att kunden scannar av QR koden i swish appen och betalar kortet när ni säljer in det till dem. Då är kortet upplåst och kan användas inom 24 timmar.